Plastové kvety, umelé kvety z maďarského kvetinárstva

Ako čínska továreň na plastové kvety vyvážame umelé kvety aj do Maďarska. V roku 2018 plánujeme navštíviť našich maďarských zákazníkov a zistiť, aké sú najlepšie umelé kvety na maďarskom trhu. Ich showroom je nepochybne veľmi veľký a ukazuje mnoho rôznych druhov umelých kvetov a hodvábnych kvetov. Tieto krajiny dovážajú plastové kvety a umelé kvety z Maďarska, vrátane Slovenska, Slovinska, Rumunska, Chorvátska, Srbska atď.

Kvety z umelého hodvábu majú vždy obrovský trh. Maďarské sú viac preferujú kvety polyesterového materiálu. Nie je to len preto, že hodvábny kvetinový materiál vyzerá skutočnejšie, ale aj preto, že na kvety z plastového materiálu sa bude účtovať vysoká dovozná daň. Takže kvety z plastového materiálu sú drahšie.

Pre maďarský trh s umelými kvetmi je veľmi dôležitá lacná cena. Dospeli sme k záveru, že iba lacné a kvalitné umelé kvety sa môžu v Maďarsku dobre predávať.

Plastové kvety, umelé kvety z maďarského kvetinárstva-Sunyfar Umelé kvety, Čínska továreň, Dodávateľ, Výrobca, Veľkoobchod